Gütermann denim garen sets


Gütermann jeans naaigarenset 3x100 & 2x200 meter 731323

De naaigarenset Jeans van Gütermann bestaat uit twee soorten naaigaren in essentiële kleuren voor allerlei soorten denim. De set bestaat uit 3 klossen Gütermann Extra Sterk (looplengte 100 meter) en 2 klossen Gütermann Jeans (looplengte 200 meter).

Gütermann jeansgaren is bij uitstek geschikt voor denim en dankzij de tweekleurige draad vallen stiksels nauwelijks op. Ideaal voor bijvoorbeeld het omzomen van de pijpen van een spijkerbroek. Het garen is gemaakt van polyester en katoen, is wasbaar tot 95°C en is geschikt voor de wasdroger. Gütermann jeansgaren is geschikt voor zowel de naaimachine als naaien met de hand. De aanbevolen naalddikte is NM 80/100.

€ 15,85

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Gütermann denim naaigarenset met 6 klosjes

Van robuuste stiknaden, de voor jeans zo kenmerkende doorstikte confectienaden tot decoratieve siernaden, met Gütermann Denim 100 meter geeft u uw projecten gegarandeerd een stoere look. De sterke draad laat zich eenvoudig verwerken, zonder dat u de draadspanning van uw naaimachine moet veranderen. De draad is geschikt voor zowel klos als spoel, perfect voor als u meerdere lagen stof wilt stikken of naden wilt samennaaien. Bovendien is de draad slijtvast, sterk en kleurecht. Het is daarom niet verrassend dat het gebruikt wordt door de meest bekende spijkerbroek fabrikanten! Het garen is gemaakt van 100% polyester, tot 95°C wasbaar en geschikt voor de wasdroger.

Deze Gütermann Naaigaren set Denim bevat 6 conen in verschillende kleuren.

 

€ 13,60

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Gütermann denim naaigarenset met 12 klosjes

Van robuuste stiknaden, de voor jeans zo kenmerkende doorstikte confectienaden tot decoratieve siernaden, met Gütermann Denim geeft u uw projecten gegarandeerd een stoere look. De sterke draad laat zich eenvoudig verwerken, zonder dat u de draadspanning van uw naaimachine hoeft te veranderen. De draad is geschikt voor zowel klos als spoel, perfect voor als u meerdere lagen stof wilt stikken of naden wilt samennaaien. Bovendien is de draad slijtvast, sterk en kleurecht. Het garen is gemaakt van 100% polyester, tot 95°C wasbaar en is geschikt voor de wasdroger. Aanbevolen naaldmaat is NM 90-110.

Deze prachtige naaigarenset bevat 12 klossen van 100 meter in diverse kleuren.

 

€ 27,20

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Gütermann denimgarenset met jeansnaalden en 8 klosjes

Van robuuste stiknaden, de voor jeans zo kenmerkende doorstikte confectienaden tot decoratieve siernaden, met Gütermann Denim geeft u uw projecten gegarandeerd een stoere look. De sterke draad laat zich eenvoudig verwerken, zonder dat u de draadspanning van uw naaimachine moet veranderen. De draad is geschikt voor zowel klos als spoel, perfect voor als u meerdere lagen stof wilt stikken of naden wilt samennaaien. Bovendien is de draad slijtvast, sterk en kleurecht. Het is daarom ook niet verrassend dat het gebruikt wordt door de meest bekende spijkerbroek fabrikanten! Het garen is gemaakt van 100% polyester, tot 95°C wasbaar en geschikt voor de wasdroger. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke spoel bevat 100 meter naaigaren.

Deze speciale naaigaren set bevat 8 verschillende kleuren en 5 Schmetz naalden. De set meet 25,5 x 6 x 3cm.

 

 

 

 

 

€ 24,05

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Gütermann denimgarenbox met jeans naaimachinenaalden, 12 klosjes en kunstleer labels

Geef zelfgemaakte denim kleding en accessoires een professionele look met deze Gütermann 'It’s Your Style' Denim Box! Gütermann Denim is een slijtvast garen waarmee uw trendy denim creaties niet alleen stevig in elkaar zitten, maar ze ook de voor jeans zo kenmerkende decoratieve doorstiknaden krijgen. Dit oersterke denimgaren laat zich gemakkelijk verwerken met de hobbynaaimachine, zonder dat de draadspanning moet worden aangepast. Het is geschikt voor zowel bovendraad als spoeldraad en voor het stikken van naden, maar ook om meerdere stoflagen aan elkaar te stikken. Het garen is kleurecht en slijtvast en gemaakt van 100% polyester. Deze set in blikken doosje met coole jeansopdruk (afmeting 166 x 142 x 35mm) bestaat uit 12x klosjes Gütermann Denim met een looplengte van 100 meter, 1x doosje met 5 Schmetz jeansnaalden in naalddiktes NM 90, 100 en 110 en 3x kunstleren labels.

€ 45,05

  • verzending: 1-3 werkdagen1