RitsenVerkrijgbaar in de lengtes 30 t/m 80 cm

Verkrijgbaar in de lengtes 6 t/m 60 cm


Verkrijgbaar in de lengtes 30 t/m 90 cm

Verkrijgbaar in de lengtes 20 t/m 60 cmRitsenvoet voor de blinde rits

Met deze ritsvoet naait u (blinde) ritssluitingen als nooit tevoren! De speciale kunststof ritsvoet is perfect voor het naaien van blinde ritssluitingen en is eenvoudig te monteren met behulp van een van de adapters. Geschikt voor verschillende merken: Singer, Elna, Bernina, Pfaff, Master, Privileg en Universal. Het kan ook worden gebruikt voor naaimachines met schuine naalden. De witte kunststof sledes geleiden de draad perfect om de beste resultaten te bereiken bij het naaien van ritssluitingen. Inhoud: 1 ritsvoet + 3 adapters.

€ 7,30

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Prym naaimachinevoet voor ritsen

Met deze Prym-ritssluitingvoet voor naaimachines naait u als nooit tevoren zip-bevestigingen! De standaardvoet van gegoten staal en zink kan worden gebruikt voor alle naaimachines met een clipvoet. Het maakt het naaien van ritsen ongelooflijk gemakkelijk!

 

€ 7,30

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Prym Magneet Zoomgeleider

Met deze magnetische zoomgeleider van Prym worden zomen en naden altijd keurig recht - een onmisbare tool voor beginners, maar ook bijzonder handig voor meer ervaren creatievelingen. Dankzij het magneetje blijft de naaimachineaccessoire stevig op zijn plaats zitten en aan de hand van het uitsteeksel aan de achterkant is de geleider ook gemakkelijk weer te verwijderen. Plaats de geleider op de gewenste afstand vanaf de naald op de steekplaat van de naaimachine - dit wordt de breedte van de zoom of naadtoeslag - en leid de stof vervolgens onder de naald door en precies langs de zoomgeleider. Het resultaat is een keurig recht stiksel! Ook zeer bruikbaar voor het naaien van patchwork. De zoomgeleider is gemaakt van kunststof en braamvrije staal en is ca. 3,5cm lang.

€ 6,20

  • verzending: 1-3 werkdagen1