Performance IconPfaff Performance Icon naaimachine

De PFAFF® performance icon™ naaimachine is geïnspireerd op Duits erfgoed en vertegenwoordigt alles wat u heeft leren waarderen in PFAFF®, een uitgebreide en innovatieve naai-ervaring die voldoet aan uw hoogste verwachtingen. Al meer dan 160 jaar ontwikkelt PFAFF® elegante naaimachines die zich onderscheiden door hun geraffineerde technologie, superieure resultaten en ultieme creatieve vrijheid.

 

 

Machine valt onder categorie: L

 

€ 5.999,00

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Belangrijkste functies


Ongekend verlichtingsdesign

Onze innovatieve verlichtingstechnologie biedt u de meest gelijkmatige werkverlichting voor de helderste naai-ervaring. De ledverlichting is perfect geplaatst op de gunstigste punten om schaduwen te voorkomen.

Grootste werkruimte

We hebben de grootste werkruimte ontworpen uit de branche: een 69% grotere ruimte, 310 mm breed en 140 mm hoog. Ook de hoogte onder de naaikop is verhoogd tot 76,2 mm, zodat er veel ruimte is voor uw handen en u een beter zicht op uw naaiproject heeft.


ActivStitch™ technologie

Met zijn drie octrooien levert deze revolutionaire technologie nauwkeurige, prachtige resultaten, zelfs met lastige speciale garens zoals metallic garen. Sensoren meten de dikte van de stof om de hoeveelheid garen te regelen die nodig is om een perfecte balans te bereiken tussen de boven- en de onderdraad. Perfecte resultaten op beide zijden van de stof.

Uitgebreide verbindingsmogelijkheden met wifi en mySewnet™

Laad steken naar uw machine vanuit de mySewnet™ app – met opslag in de cloud en automatische firmware-updates via wifi. Als u verbonden bent met de gratis PFAFF® CreatorCue™ app, kunt u handig stap-voor stap naai-instructies en tutorials bekijken!


Automatische draadinsteker

Uiteraard beschikt deze uiterst geavanceeerde naaimachine over een volledig automatische draadinsteker voor optimale efficiëntie en gemak. De inrijgroutes met uitschuifbare draadgeleiders zorgen ervoor dat u al uw favoriete garens kunt gebruiken, zelfs als deze op grote garenklossen zitten.

Verbeterd origineel IDT™

Het ingebouwde dubbele transport van PFAFF® transporteert nauwkeurig alle soorten stof van boven- en onderaf zodat u steeds weer perfecte steken krijgt. Het systeem heeft zijn eigen voedingsbron voor meer controle en een ingebouwde sensor laat u weten wanneer u de functie moet in- of uitschakelen!


Multi-touchscreen met een slimme computergestuurde Interface

Het supergrote (257 mm), interactieve kleurentabletscherm, met aanpasbare interface en het grootste scherm uit de branche, werkt als een smartphone of tablet. De grafische gebruikersinterface is speciaal ontworpen om aan uw wensen tegemoet te komen.Inclusief Help Center, gebruikershandleiding en “Aan de slag” om naaisters te ondersteunen en te inspireren. Ons Help Center biedt meer dan 50 geanimeerde of geïllustreerde interactieve, stapsgewijze instructies op het scherm, voor referentie en ondersteuning van talloze projecten. Tablet-achtige bediening; veeg, knijp en zoom.

Onbegrensde creatieve vrijheid

Ongelimiteerde creativiteit; de Stitch Creator™ functie biedt u de mogelijkheid om zelf nieuwe 9 mm te ontwerpen of ingebouwde steken te bewerken.

Kracht, stabiliteit en precisie

Het design van de basisplaat van de naaimachine vermindert trillingen, waardoor u de kracht en stabiliteit krijgt die u nodig heeft voor de meest nauwkeurige resultaten. De naaldkracht is bijna tweemaal zo groot als bij de vorige modellen. Het naaien van dikke stoffen is nog nooit zo makkelijk geweest.
Download
Pfaff Performance Icon brochure.pdf
Adobe Acrobat document 1.5 MB
Download
Pfaff Performance Icon Functies.pdf
Adobe Acrobat document 15.6 MB


Download
Pfaff Performance Icon handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 10.3 MB