Pfaff Admire Air 7000 coverlockmachine


Pfaff Admire Air 7000 coverlockmachine

De PFAFF® admire™ air 7000 coverlockmachine met one-touch luchtinrijgsysteem heeft fantastische, zeer gebruiksvriendelijke functies en staat garant voor prachtige resultaten. Met alle mogelijkheden die u zich maar kunt wensen in een top-of-the-line coverlockmachine. Een perfecte aanvulling op uw naaimachine!

Vanaf 01-01-2024 geldt voor deze machine – aanvullend op de standaard garantie van 2 jaar – een extra garantie van 3 jaar op onderdelen. Deze extra garantie is uitsluitend geldig als u uw machine registreert. 

 

Deze machine valt onder de categorie: Overlock / coverlock

€ 3.299,00

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Belangrijkste functies


One-touch elektronisch inrijgen van de grijperdraden

Met het PFAFF® admire™ air 7000 one-touch luchtinrijgsysteem, kunt u de grijperdraden moeiteloos inrijgen met één eenvoudige druk op een toets.

Kleurentouchscreen

Wanneer u uw steek selecteert, worden de optimale draadspanningen, de aanbevolen steeklengte en meer automatisch ingesteld.


PFAFF® admire™ air COVERLOCK BOX

Zolang de voorraad strekt ontvangt u bij aankoop GRATIS de PFAFF® admire™ air 7000 COVERLOCK BOX met kwaliteitsgaren van Gütermann, een hoogwaardige kleermakersschaar van PFAFF®, een PFAFF® meetlint, de PFAFF® rimpelvoet, de PFAFF® transparante deksteekvoet en meer. Folder (meertalig) COVERLOCK BOX.

Vrije arm

De vrije arm zorgt voor een goede bereikbaarheid voor het naaien van kleinere projecten zoals manchetten, zomen en kinderkleding.


Kniehevel

Breng de naaivoet omhoog zonder handen, voor gemak en controle.

26 steken

De mogelijkheid om met 5/4/3/2 draden te naaien, geeft u 26 verschillende steekopties voor veel verschillende naaitechnieken.Download
Pfaff Admire Air 7000
brochure.pdf
Adobe Acrobat document 11.2 MB
Download
Pfaff Admire Air 7000
functies & voordelen.pdf
Adobe Acrobat document 2.8 MB

Download
Pfaff cover- en lockmachines
Vergelijkingstabel.pdf
Adobe Acrobat document 295.3 KB
Download
Pfaff cover- en lockmachines
Vergelijkingstabel locksteken.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Download
Pfaff Admire Air 7000
Handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 4.7 MB