Creative 4.5Pfaff Creative 4.5 naai-borduurmachine

Nu is de perfecte tijd om van gewoon over te stappen op buitengewoon. De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine biedt een groot aantal indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden en ongelooflijk veel verschillende borduurmotieven. Laat u meevoeren terwijl u borduurmotieven combineert en ze dan omzet in een oneindig aantal prachtige creaties met caleidoscopische effecten. U hoeft alleen maar uw eigen persoonlijkheid en creativiteit open te stellen om de exclusieve technologie van de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine volledig te benutten. Bent u klaar om indruk te maken?

Machine valt onder categorie: J

€ 5.599,00

  • verzending: 1-3 werkdagen1

Belangrijke functies


Groot borduurgebied

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft het grootste borduurgebied op de markt – tot 360 x 350 mm*. Borduur uw unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring.

* Met grotere borduureenheid.

Het originele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen.


Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor ongelimiteerde creativiteit.

Basis Shape Creator™ functie

Combineer onmiddellijk decoratieve steken of borduurmotiefelementen om echt unieke omrandingen en borduurmotieven te maken. Kies uit vele opvallende vormen – allemaal in de machine ingebouwd, zoals: sterren en bloemen.


Precise Positioning (Precies plaatsen)

Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.Download
Pfaff Creative 4.5
Functies & voordelen.pdf
Adobe Acrobat document 2.4 MB
Download
Pfaff Creative-lijn
Vergelijkingstabel.pdf
Adobe Acrobat document 896.3 KB


Download
Pfaff Creative 4.5
brochure.pdf
Adobe Acrobat document 804.2 KB
Download
Pfaff Creative 4.5
Handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 9.7 MB